tirsdag 6. august 2019

OPPSETT KM 2019 12.-18. AUG.


Yay! Neste mandag er vi i gang! Mange påmeldte i år, det er moro! Seedingen er basert på rankingen i klubben.
Under ligger lenker til de forskjellige trekningene. Finn kampen deres og noter kampnummeret som står til venstre for kampen (ikke nummeret ved siden av navnet ditt). Gå så inn på kampoversikten (bildene i denne posten) og sjekk når og hvor dere skal spille.
Eksempel: Haakon Tobiassen skal møte Stig Økland  i sin første kamp. Kampen er i Runde 2, og kampnummeret er 9. På kampoversikten står det da Herrer Runde 2 (9), som viser at den skal spilles på Bane 1 mandag kl. 1830.
Regler:
Herrer Single Runde 1, 2 og 3 og Herrer Double Runde 1: Første til 8 games. Ved 7-7 spilles tie-break til 7 (må vinne med to poengs margin).
Resten av kampene spilles med vanlige regler best av tre sett. I double-kampene kan man bli enige om å spile no-ads og super-tiebreak i avgjørende hvis man ønsker det. 
Alle må bruke egne baller fra man-fre. Klubben stiller med baller på lørdag og søndag.
Alle som ikke spiller første kamp for dagen, må møte opp 30 min før oppsatt tid. Hvis kampen som er satt før er ferdig, begynner man med en gang. Fem minutter oppvarming, så trekker man om hvem som begynner. Banene skal kostes og linjene børstes mellom hver kamp. Vanning etter behov.
Resultater skal sendes av vinneren på e-post til carsten.sorlie@gmail.com umiddelbart etter kampen, senest innen en time.
Dette blir gøy! Lykke til alle sammen! 😀🎾
Hilsen Styret

Veteran Herrer Single: https://challonge.com/lkjpujtn