onsdag 7. august 2019

Oppdatering om tilgang til klubbhuset

Det lot seg dessverre ikke gjøre å fikse den gamle låsen inn til klubbhuset. Vi har derfor måtte sette inn en vanlig lås, med nøkkel. Klubbhuset er derfor utilgjengelig for den nærmeste fremtid, og dette beklager vi sterkt.
Det ligger i kortene at Oslo kommune skal oppgradere banene. Oppgraderingen vil innbefatte låssystemet også. Styret har derfor besluttet at vi ikke gjør noe mer med låsen til klubbhuset før oppgraderingen. Dette vil sannsynligvis skje til våren. Skulle det bli utsatt vil vi revurdere situasjonen.
Vi beklager ulempen! Hvert styremedlem har derimot nøkkel. Ser dere oss på banene kan dere selvfølgelig få låne den! Styret består av: Carsten Sørlie, Zoran Eric, Susanne Nordbakke, Kristoffer Tragethon og Carita Teien.
Vi benytter samtidig anledningen til å informere om Sommerfesten 17. august. Sommerfesten er åpen for alle medlemmer. Vi stiller med grillmat og grill, du behøver kun ta med drikke. Vi fyrer opp griller fra ca kl. 17 men kom gjerne før og få med kvart/ semi/ finaler ifm klubbmesterskapet. Meld deg gjerne på via facebook (https://www.facebook.com/events/611677026022902/) slik at vi har en viss ide om antall.
Fortsatt god sommer og god tennis!
Hilsen styret