torsdag 2. mai 2024

Tenniskurs i 2024

Fagerheimen tennisklubb vil i 2024 arrangere kurs for barn og voksne. Kursene holdes av Tewodros Desalegn (Teddy) som lang trenererfaring både med barn og voksne.

Kursene er tiltenkt alle som ønsker å utvikle tennisspillet sitt eller lære grunnleggende teknikk. Teddy vil tilrettelegge kursopplegget etter ferdighetsnivå. Skriv gjerne noen ord om nivået til den som skal delta ved påmelding.

Kursene skal gå over fem tirsdager – 14.05, 21.05, 28.05, 04.06 og 11.06. Ved avlyst kursdag på grunn av værforhold, vil vi tilstrebe å erstatte denne med en ny dag så snart som mulig.

Sted: Fagerheimen tennisklubb, Fagerheimgata 19, nederst i Torshovdalen

Ved påmelding til barnekurs, vær vennlig å oppgi:

  • Barnets navn og alder
  • Om barnet har behov for å låne racket
  • Om dere ønsker redusert pris

Barnekurs fra kl 17-19 (bane 4, nederste bane)
Pris: 900,-
Påmelding til susanne.nordbakke@toi.no

Voksenkurs fra kl 19-20 og 20-21 (bane 4, nederste bane)
Pris: 1200,-
Påmelding til hhushovd@yahoo.no

For å delta på kursene trenger dere tennissko og tennisracket. Vi stiller med baller og kan låne ut racketer ved behov (til barnekurs).

Vi har fått midler fra Norges Tennisforbund for å tilby redusert kurskontingent til barn fra lavinntektsfamilier. Dere kan melde fra om dette eller annet ved påmelding.

Ved stor interesse vil vi forsøke å sette opp flere kurs utover sesongen

Minner også om at Teddy tilbyr privattimer for klubbens medlemmer. Les mer om dette her: https://fagerheimen.blogspot.com/p/kurs.html