tirsdag 30. april 2013

Bane 1 og 2 oppgraderes før sommeren!

Styret i FTK har akseptert et nytt og utvidet tilbud om vårklargjøring av grusbanene. Etter en evaluering av banene ble vi anbefalt å oppgradere grus/leire-dekket som ligger under toppgrusen.

Ettersom vi har fått mange tilbakemeldinger med spørsmål om utbedring av baner bestemte vi oss for å akseptere tilbudet for bane 1 og 2. Vi mener at bane 3 er i bedre stand enn de to andre pga. oppgraderingen som ble gjort der i fjor og derfor kan vi vente et år eller to før den oppgraderes tilsvarende.

Torsdag 2. mai startes klargjøring av banene. Planen var oppstart fra mandag samme uke, men pga. behov for ny type grus til grunnarbeidet måtte vi vente til etter 1. mai.

Så til de av dere som venter eller lengter (eks: allerede bestilt time :-) ber vi om tålmodighet noen dager til. Vi vil gi beskjed på fagerheimen.tk når banene er klare for spill.

OBS: Det er ikke mulig å bruke banene før klargjøringen er ferdig. For tidlig bruk vil føre til store ødeleggelser da banene mykes opp med vann over flere dager før jobbingen startes.

Mvh Styret