mandag 28. august 2006

Seierherrene


Herrer double
Så er årets første klubbmestere kåret! Etter en forrykende tre-setter stakk til slutt Eivind Pedersen og Trond Edvardsen av med seieren i herrer double. I første sett ble de regelrett overkjørt av Frode Hansen og Pål Isnes, men så våknet klubbmestrene.
- Heldigvis maktet vi å vinne noen game i slutten av første sett. Det ga oss troen på at det var mulig å komme tilbake, forklarer Trond Edvardsen.
- Jeg tror den mentale biten ble avgjørende. Til tross for mange feil i begynnelsen, opprettholdt vi en positiv innstilling kampen igjennom, bemerker makker Eivind Pedersen.
Mens game etter game falt på plass for seierherrene, hørtes stadig oftere utrop av typen "fittleik sleike" fra motsatt side av nettet.

- Vi skal heller ikke undervurdere betydningen av Marias vafler, utdyper Trond Edvardsen. - Mens Pål og Frode forberedte seg til tredje og avgjørende sett med sigaretter, spiste Eivind og jeg vafler med jordbærsyltetøy. Det ga ny energi.
- Det er en fantastisk følelse å stå her som vinner. Noe sånt har jeg ikke vært med på siden juniordagene, sier Eivind Pedersen, som har bestemt seg for å auksjonere bort racketen sin.
Inntektene fra salget går uavkortet til fjerning av tagging utenfor bane 4.


Flere vinnere
I juniorklassen gikk gullet til Isak Grimstad. Verken han eller runner up Vegard Wahl var i går tilgjengelige for kommentar. Fagerheimen.tk kommer tilbake med mer.

Andre resultater
Kvartfinale mixed double: Helen Johnsen/Aadne Aasland W.O.
Semifinale mixed double: Maria Clausen/Knut Bjørheim - Helen Johnsen/Aadne Aasland 6-2/7-5--
Hvis du har kommentarer eller forslag til nettsiden, ta kontakt med webmaster...